Jessica Alba in Louis Vuitton

Jessica Alba is een fashionista pur sang. Ze gaat altijd voor de laatste trends in modeland en durft op het gebied van fashion. Maar ze blijft ook altijd dicht bij zichzelf, iets wat we wel van mevrouw Alba kunnen waarderen. Onlangs werd ze gespot in een paar bijzondere pumps aan haar voeten van niemand minder dan Louis Vuitton.

Jessica Alba  draagt de Louis Vuitton Cap Toe pumps in het zwart. De pumps zijn voorzien van studs op de punt van de neus en hebben een hakhoogte van 10 cm. Je moet dus wel op hoge hakken kunnen lopen. Ben je daar nog geen ster in? Leren op hoge hakken is geen kunst maar vergt wel oefening.

Blijkbaar heeft Jes de pumps al een tijdje aangezien ze uit de herfst collectie komen van 2012. Maar dat wil niet zeggen dat ze er niet up to date uitziet. Ze draagt een zwarte top, boyfriend jeans en print blazer bij haar puntige pumps van LV. Ook doet Jes blijkbaar aan recyclen aangezien ze vaker keer is gespot in deze pumps. En zoals we Jessica kennen is stijl iets wat niet bij haar ontbreekt! Helaas zijn deze schoenen niet meer verkrijgbaar, maar er is wel een variant op deze pumps in de komende najaarscollectie. 

En dat Jessica een grote fan is van Louis Vuitton is zeker. Onlangs werd ze gespot in deze schaakbord zwart wit jurk uit de 2013 lente collectie van het Franse modehuis.