Steve Madden

In 2011 maakt Steve Madden zijn debuut in de Benelux. Met de lancering van de aankomende lente/zomer collectie in Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam, Maastricht en Gent zette deze schoenenwinkel zich meteen op de kaart. Begonnen in 1990 met slechts 1100 dollar startte Steve Madden zijn schoenenbedrijf. Inmiddels worden de schoenen van Madden wereldwijd verkocht en vind je in elke stad wel een winkel.

Style

Deze schoenenkoning  heeft een natuurlijk gevoel voor wat ‘’in’’ en ‘’uit’ ’is  en weet zijn collecties als geen ander daarop aan te passen. Inspiratie voor collecties haalt Madden uit rock ’n roll en urban edge.  Niet voor niets zitten er schoenen in de collectie met de naam ‘We will rock you’ en ‘Party Project’. Maar ook voor echte fashionista’s die gek zijn op de hippie look is er een leuke collectie onder de naam ‘Bohemian Chique’. De parels van Steve Madden zijn dus voor iedereen weggelegd. Welke look of style je er ook op na houdt, bij Steve Madden is de kans van slagen zeer groot!

Alles over de musthaves van Steve Madden. De schoenen van Steve Madden behoren tot de musthaves voor je garderobe. Shop deze schoenen ook online!

Steve Madden pumps

Steve Madden heeft ook vaak een uitgebreid aanbod aan pumps: high heels, stiletto’s en killer heels komen elke collectie voor. Dus wil je super vrouwelijk voor de dag komen óf wil je de aantrekkingskracht tot het mannelijk geslacht vergroten? Met de pumps van Steve Madden heb je gegarandeerd beet. De pumps zijn er vaak in verschillende hakhoogtes en breedtes. Voor elke fashionista wat wils dus. 

Musthave

In de VS is Steve Madden al langer populair en worden zijn schoenen gezien als een echte musthave. Sinds 2002 worden de schoenen van Madden bekroond door tieners als het op een na  ‘meest gewaardeerde merk’ na Nike. Daarnaast heeft het bedrijf verschillende prijzen gewonnen waaronder Bedrijf van het Jaar, Merk van het Jaar en Verkoper van het Jaar. Het was dus slechts een kwestie van tijd dat deze schoenengigant de overstap zou maken naar ons kleine modelandje. Gelukkig kunnen we inmiddels genieten van de verschillende vestigingen die er in Nederland zijn. 

Alles over de musthaves van Steve Madden. De schoenen van Steve Madden behoren tot de musthaves voor je garderobe. Shop deze schoenen ook online!

Nederland 

Al het moois van Steve Madden is in Nederland verkrijgbaar in drie steden: Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. Op zoek naar mooie high heels, pumps of een paar fashionable sneakers? Neem dan zeker een kijkje in één van de filialen. Zowel dames als heren kunnen terecht bij Steve Madden voor een uitgebreid schoenen assortiment.

Kalverstraat 204, Amsterdam | T: +31 (0) 20 33 05 841

Lijnbaan 89C,  Rotterdam | T: +31 (0) 10 24 09 888

Grote Staat 18, Maastricht | T: +31 (0) 43 32 59 272

Steve Madden Online

Gelukkig beschikt Steve Madden ook over een webshop waar je 24/7 vanuit je luie stoel lekker ongestoord kan shoppen. Dus geen lange wachtrijen of drukke winkels. In de online wereld van Steve Madden kom je niks tekort als echte shoejunk!