Lady Gaga draagt extreme plateau laarzen van Azzedine Alaïa

We zien Lady Gaga wel vaker in extreme schoenen. Zo droeg ze eerder bijvoorbeeld al eens dildo heels. Maar onlangs hebben we haar kunnen spotten voor Chateau Marmont met een geweldig Resort 2013 strapless jurkje van Alexander McQueen en een paar extreme boots. Van de jurk zijn we wat minder onder de indruk want die werd eerder ook al in het wit gedragen door Zoe Saldana. Maar die boots zijn zeer opvallend. En we vroegen ons direct af: welke ontwerper draagt Gaga nu weer?

Gaga draagt de schoenen van Azzedine Alaïa en dat doet ze niet voor niets. De collectie wordt gekenmerkt door veel extreme ontwerpen die wel draagbaar zijn. Veel franjes en BDSM details, maar toch zeer elegant en fashionable.

Celebs

Azzedine Alaïa heeft naast Lady Gaga een enorme clientèle weten op te bouwen. Zo kopen Michelle Obama, en Carla Bruni regelmatig bij de ontwerper en als je de videoclip ‘ Bad Girl’ van Madonna uit 1993 nog eens goed gaat bekijken dan zie je haar het plastic van haar gestoomde pak losrukken waarmee het logo van Alaïa zichtbaar wordt. De ontwerper staat dus al wat langer in de spotlight. En nu vindt Gaga dus blijkboor ook dat de ontwerpen en stijl van Alaïa bij haar passen. Dat vinden wij ook! We houden van de schoenkeuze van Gaga en deze ontwerper hoort zeker in haar kast. En eigenlijk ook in jouw kast.

Over Azzedine Alaïa

Azzzedine is geboren in Tunesië en ontwerpt vanaf de jaren 80 al schoenen. Toch kennen velen de ontwerper niet die in 1998 al een solo tentoonstelling had in het Groninger Museum. Z’n collecties zijn echt fenomenaal en de keuze van Gaga ligt dus eigenlijk voor de hand.