Jennifer Aniston mixt Dior met Casadei heels

Onlangs was de première van Jennifer Aniston’s nieuwe film We Are The Millers. In Londen straalde Jen in alle glorie. Ze verscheen in een schattige Dior jurk en droeg daarbij een paar elegante hakken van luxe label Casadei.

Jennifer Aniston heeft onlangs gewerkt aan haar nieuwe film ‘We Are The Millers ‘die inmiddels in de bioscoop te zien is.  In London was op 14 Augustus de première van deze film die nu ook in Nederland draait. De blonde ster droeg op de première een katoen/ zijden jurkje van Dior en combineerde dat met een paar hakken van Casadei.

Het retro mini jurkje is een wereld van verschil in vergelijking met de slanke Burberry jurk die ze droeg tijdens de New Yorkse première van ‘We Are The Millers’. Maar als je naar haar voeten kijkt zie je dat ze over de rode loper liep in dezelfde grijze suède Casadei hakken. En daarmee komen we tot de conclusie dat de filmster er geen moeite mee heeft om twee keer dezelfde schoenen te dragen op een première.

En ja, Jen heeft verder dapper haar veilige kleine zwarte jurkjes gedumpt en gekozen voor deze flirterige jurk uit de Christian Dior Resort 2013 collectie. We hadden nooit gedacht dat we haar zouden zien in een pompeuze bloemerig jurkje. Ze combineerde de jurk wel heel mooi met een het voor haar bekende paar Casadei’s

Maar wat is jouw oordeel over Jennifer’s Londen look? Is dit ook two of een broodnodige frisse mode start?

Beeld: Flickr