Deze zomerschoenen zijn het helemaal in 2019

Voor veel mensen kan de zomer zich niet snel genoeg aandienen. Strand, terrasjes en ijsjes wachten op je. Ben jij een zomerliefhebber of zit jij met de handen in het haar als het te warm wordt voor je vertrouwde laarzen? Zodra de zomer in aantocht is wordt het tijd voor een schoenenupdate, en dat kan best een kleine crisis veroorzaken. Met deze tips ben ook jij de wanhoop zo voorbij. Het enige wat je nog hoeft te doen zijn je voetjes summerproof maken. Dus pak die voetenvijl erbij en lak je teennagels en jij bent er helemaal klaar voor.

Tijdloze klassiekers

Ook als je niet zo houdt van experimenteren en het liever bij het oude vertrouwde houdt zit je goed deze zomer. Ze zijn al jaren niet meer weg te denken en ze gaan voorlopig ook nergens heen: de ballerina’s. Ze zitten niet alleen als gegoten, ze zijn ook nog eens eindeloos te combineren. Op je werk, tijdens warme zomerdagen, maar ook in de lente of een nazomerdag zijn deze tijdloze schoenen ideaal. Van veilig zwart tot opvallend geel, ze zijn er ook nog eens in alle denkbare kleuren. Veilig hoeft dus helemaal niet saai te zijn!

Veelzijdige sandalen

Nog zo’n klassieker tijdens de zomermaanden is de sandaal. Heb je nog nare herinneringen aan de Birckenstock-trend van een paar jaar geleden? Gelukkig kan het ook anders, want ook dit schoeisel kan namelijk hartstikke hip zijn. Verfijnd met dunne bandjes of juist uitbundig versierd, deze zomer mag het allemaal. Je zomerjurkje staat je nog leuker met gebruinde benen en sandaaltjes. Vooral cognackleuren zijn populair, maar wit, metallic of juist pastel doen het ook altijd goed. Het grote voordeel van sandalen is dat ze goed te combineren zijn met al je outfits, en ze zijn ook nog eens lief voor je voeten.

Ode aan de sneaker

Goed nieuws: ook in de zomer mag je sneakers dragen. Die witte exemplaren doen het natuurlijk heel goed als het kwik oploopt. Onder je shorts zijn ze niet weg te denken, maar ook onder je jurkje of zomerbroek gooi je hoge ogen met een paar sneakers. Ze zijn er in alle prijsklassen, dus met wat uitzoekwerk vind je ook een paar dat in jouw budget past. Heb jij ook zo’n hekel aan het dragen van sokken in je zomerschoenen? Kies dan voor inlegzooltjes of een voetendeodorant. Zo kom je zonder nare geurtjes de zomer door!

Bron foto: Getty Images