Louis Vuitton tassen zomer 2013

Naast schoenen zijn tassen by far dé belangrijkste accessoires voor het afstijlen van een outfit. Bovendien zijn tassen zoals die van Louis Vuitton tijdloze klassiekers. Dus van plan binnenkort een tas van legendarische waarde aan te schaffen? Vergeet dan zeker niet te kijken bij modehuis LV.

Louis Vuitton ruitjes

Ruitjes, ruitjes en nog eens ruitjes is wat de klok slaat in de Louis Vuitton tassenserie van deze zomer. Oftewel kun je de ruitjes vrij vertalen naar een combinatie van de jaren 60 van de vorige eeuw en het Damier patroon met als resultaat een collectie tassen met schaakbordpatronen in diverse kleuren en texturen. De collectie Louis Vuitton tassen zomer 2013 bestaat uit een aantal lijnen.

Damier Cubic

De Damier Cubic lijn put haar inspiratie uit de iconische Speedy tas. De tas is uitgevoerd in kalfsleer en met een 3D-ruitjesprint trekt ze de aandacht.

Deze lijn bestaat uit 2 modellen, de Speedy Cube PM en de Speedy Cube East West.

Damier Cubic Speedy Cube PM in de kleuren bruin, groen en grijs.

Prijs: € 2.150,–

Damier Facette

De Damier Facette is gemaakt van glanzend kalfsleer met daarin het Damier patroon verwerkt. Ook deze lijn bestaat uit 2 modellen, genaamd Speedy Cube PM en Speedy Cube MM.

Stijlvol en passend bij veel kledingstijlen.

Damier Facette Speedy Cube PM in de kleuren geel en crème.

Prijs: € 1.710,–

Damier Optic Cuir

De Damier Optic Cuir lijn bestaat uit 2 verschillende formaten Louis Vuitton tassen die bezet zijn met pailletten. Voor het schaakbordpatroon van de PM zijn ongeveer 22.000 lovertjes gebruikt en voor de GM 28.000.

Damier Optic Cuir PM in de kleur bruin en geel.

Prijs: € 2.990,–

Louis Vuitton Animal Bags

Vind je deze tassen een beetje te stijfjes dan zou je eens kunnen kijken naar de creaties die de Britse kunstenaar Billy Achilles voor het huis Louis Vuitton maakt. Allemaal beestjes, zo zijn er katten, honden en eekhoorns. Kies uit een tassen, riem, portemonnee of sleutelhanger.