Invito’s herfst/winter collectie 2013/2014

Als je de nieuwe herfst/winter schoenencollectie van Invito voor dames bekijkt dan zie je dat deze gekenmerkt wordt door diversiteit. Of je nu van stoer houdt, hyper modern of back in time het is er allemaal. Invito brengt een ruime keuze aan laarzen, booties, pumps, espadrilles, etc. gerangschikt onder flitsende thema’s als Indian Summer, Biker Girls, Scandinavian Outdoors en Back to Black. Wat voor wensen je ook mag hebben het is er allemaal; nieuw, modern en uniek in stijl. Met Invito ben je klaar voor de winter.

Indian Summer

Lekker artistiek gaat het worden de komende winter. Stap de straat op met een stoere cowboy boot en een strakke jeans, een vintage fringe laarsje onder een strakke zwarte rok, een kimonojasje met hippie chic schoenen. Kies je voor romantisch, trendy of ’70 jaren retro, het Indian Summer thema heeft het allemaal in zich.  Laat je vooral leiden door de prachtige herfstkleuren van de “Indian Summer”.

Biker Girls

Back tot the ‘80s is wat we zien in het Biker Girls thema. Heavy Biker boots in combinatie met super strakke broeken en wijde tops. Wat te denken van sexy zwartleren pumps voor de vrouw die gaat voor de metal-stijl. Sneakers en ruim vallende sweatshirts voor hiphoppers en sportievelingen. En last but not least: rebels in de vorm van de grunge look uit de jaren ’80 terug. Pick your style and choice.

Scandinavian Outdoors

Met de op Scandinavië geïnspireerde berg- en wandelschoenen loop je straks te genieten in de kleurrijke bossen vol met een palet aan herfstkleuren. Comfortabele schoenen die in het bos geboren lijken te zijn met hun kaki tot donkergroene kleuren, hun camouflageprints en militaire vormgeving met een vleugje mountain look hier en daar, ideaal voor degenen die terug de natuur in willen. Scandinavian Outdoors voor het stevige stapwerk in ruig terrein.

Back to Black

Teruggrijpen naar zwart deze komende winter is het motto. Stoer zwart met veel studs of back in time met lovertjes of kant. Hoe je het draait of keert zwart blijft altijd trendy en je kunt het verheffen tot een ‘must’ met gold metal details. Grijp een paar black killer heels en zoek er een smashing avondjurk bij voor al je feestactiviteiten in december, je kerstdiner en nieuwjaarsborrel kunnen dan niet meer kapot. Just remember: “It’s back to black this winter”.