Je eigen Prada schoenen ontwerpen? Dat kan!

Het heeft niet veel nodig om een echte Prada zo uit de rekken te trekken, maar Miuccia heeft de lat weer eens hoger weten te leggen met deze nieuwe, maar toch zo eenvoudige  op maat gemaakte schoenen. Ja, je leest het goed! Custom made by you!  Je kunt dus nu je eigen Prada schoenen helemaal zelf designen! Huh? Ja, inderdaad. Kies de kleur, de hakhoogte, de materialen. Alles kan!

Je eigen Prada schoenen!

Terwijl fashion iconen als Anna Dello Russo en Rita Ora rond paraderen in de iconische jas van het moment (Lees: jassen bedrukt met grote kleurrijke pop art gezichten) en versierde sportsokken, kunnen wij genieten van onze eigen ontworpen Prada schoenen. Ze zijn wat minder uitgesproken dan de bovengenoemde items, maar daardoor wel klassiek en tijdloos.

Alles over je eigen Prada schoenen ontwerpen. Lees hier alles over hoe je je eigen Prada schoenen kunt designen. Ontdek alles en laat je inspireren!

De Prada Decolleté

De Prada Decolleté is een mooie schoen, gemaakt op maat voor het meisje dat alles heeft.  Kies uit een verscheidenheid van vormen en stoffen: een pump, peep-toe, platform of gewone court shoe. Ook kun je kiezen uit vijf verschillende hak hoogtes en materialen als satijn, suède of Prada’s handtekening: de Saffiano-leer print. Kies eveneens de kleur van de zool  (zwart, bloemen of lichtblauw. En dat is niet het enige! Je kunt zelfs de schoenen helemaal eigen maken door je initialen in metalen letters te bevestigen in de zool van de schoenen. Zelfs de schoenendoos komt in de kleur van je schoenen, hoe cool is dat!

Alles over je eigen Prada schoenen ontwerpen. Lees hier alles over hoe je je eigen Prada schoenen kunt designen. Ontdek alles en laat je inspireren!

Bron: Prada