Adidas Originals x Farm: kleurrijke prints & energie

Adidas Originals heeft in samenwerking met het Braziliaanse label The Farm Company een collectie ontworpen waar je gewoon vrolijk van wordt! Iconische Adidas klassiekers zoals het trainingsjasje, de Gazelle sneakers, het sportieve shortje en de rugzak worden in een Braziliaans jasje gedoopt. Het resultaat? Een collectie  bomvol kleur, prints en positieve energie!

Adidas Originals x Farm: kleurrijke prints & energie. Alles over de Adidas Originals x Farm collectie. Braziliaanse energie, kleurrijke prints.

Carnaval & kleur

Deze exclusieve collectie is geïnspireerd op de jaarlijkse carnaval in Rio de Janeiro, het grootste en beroemdste evenement van Brazilië of misschien wel van de hele wereld. In de collectie zien we ananas prints, bloemen en papagaaien designs. Een vrolijke collectie die perfect geschikt is voor aankomende lente en zomer. Het iconische trainingspak is gehuld in een kleurrijke print, maar ook de bekende Gazelle sneakers zijn voorzien van een rijk kleurenpalet. Als echte Adidas fan is dit een collectie die je niet mag missen! Benieuwd? De collectie is momenteel online verkrijgbaar via de online store.

Beeld: Adidas