Marks & Spencer Leading Ladies campagne 2014

Supermodellen, bekroonde actrices, bekende zangeressen, designer, beroemde chefs noem ’t maar op of ze zitten in de nieuwe Marks & Spencer campagne. Het Britse merk heeft een campagne gelanceerd genaamd de Leading Ladies met in de hoofdrol een mix van het beste Britse vrouwelijk talent. Niemand minder dan topfotografe Annie Leibovitz legde de Leading Ladies vast op de gevoelige plaat. Benieuwd naar de line up?

1. Emma Thompson – Actrice, Screenwriter & Auteur

2. Annie Lennox – OBE zangeres / Songwriter & mensenrechten activiste

3. Rita Ora – Zangeres / Songwriter

4. Alek Wek – Supermodel, Activiste & Artiest

5. Barones Lawrence van Clarendon OBE – Campagnevoerder & Life Peer

6. Lulu Kennedy – Designer & Fashion Guru

7. Rachel Khoo – Chef

8. Roma Agrawal – Structural Engineer en Advocate voor technische beroepen

Marks & Spencer Leading Ladies campagne 2014. Supermodellen, bekroonde actrices, bekende zangeressen. Alles over de Marks & Spencer campagne 2014.

Leading Ladies

Deze line up van M&S staat voor de verschillende achtergronden en beroepen van de Britse vrouw.  De Leading Ladies schitteren in de nieuwe Marks & Spencer collectie van aankomende lente/zomer van 2014. We zien grafische prints, een monochroom palet, abstracte prenten, vrouwelijke pastels en glinsterende metallics. Kortom, een veelzijdige collectie die overeenkomt met de veelzijdige en diverse Britse vrouw van nu!

31 Maart

De collectie ligt vanaf 31 maart in de winkels. Dus we moeten nog even wachten. Houd de Nederlandse M&S winkel dus nauwlettend in de gaten!