Iggy Azalea x Steve Madden schoenencollectie

Dat Iggy Azalea 15 verschillende schoenen ontworpen heeft voor Steve Madden wisten we al eerder. Ze postte op haar Instagram al verschillende sneak peaks. En nu zijn ook de officiële campagnefoto’s op haar profiel verschenen. Wij zijn fan!

Glitter Girl

De 24-jarige Australische rapper heeft een bijzondere, kleurrijke en opvallende stijl. Geen wonder dus dat de schoenen op haar foto’s bestaan uit glimmende materialen, felblauwe schoenen met witte randen en vergeet deze hoge pumps met enorm dikke zool niet! Op de bovenkant zitten veel glitters en diamantjes en als de rest van de collectie dat ook bevat, zal het ons niks verbazen. Ben je op zoek naar glimmende en glitterende designs? Dan zit je bij deze collectie die vanaf deze maand verkrijgbaar is, aan het goede adres! Volgens Iggy zelf zijn de schoenen fun met een sporty twist. Klinkt aantrekkelijk toch?

Iggy Azalea x Steve Madden schoenencollectie. De nieuwe schoenencollectie van Iggy Azalea x Steve Madden: sneakers, pumps, hoge hakken en veel meer.

Drama queen

In eerste instantie was er afgelopen week a little bit of drama over de foto’s. Steve Madden had op een Tumblr pagina namelijk foto’s van de campagne gepost waar Iggy niet zo blij mee was. Steve Madden had namelijk zonder haar toestemming een ‘disgusting’ fotoshoot gedaan. Ze haalde uit op Twitter en zei dat ze de beelden walgelijk vond. Uiteindelijk heeft ze de tweets verwijderd en bood ze haar excuses aan. De Tumblr pagina is ook van het internet verdwenen en uiteindelijk is iedereen happy en presenteert Iggy met trots de campagnebeelden op haar Instagram!

Tekst Karlijn van Mil