River Island brogues: musthave 2015

Brogues are a girls best friend. Why? Comfortable, clean en chic. Bovendien zijn deze schoenen lekker draagbaar en kun je ze tijdens verschillende gelegenheden dragen. Niet alleen op kantoor onder een mooi pak, maar ook tijdens een day off loop je niet voor schut met deze schoenen. Wij vonden dit grijze suède exemplaar bij River Island. Casual& chic: eigenlijk zit je met deze shoes de hele week goed.

Brogue & chic

Deze brogues zijn verkrijgbaar in het grijs, maar zijn eventueel ook te shoppen in een mintkleur. De schoenen zijn gemaakt van echt leer en dus worden ze soepeler naarmate je ze draagt. Erg sophisticated en classy kun je deze grijze stappers zeker noemen! Met een spierwitte zool en een lichtbruin randje erboven is er een mooi contrast tussen de brogue en de zool zelf. De schoen heeft een patroon met gaatjes erin, waardoor een ‘simpele, saai ‘ design meteen een flinke oppepper krijgt!

River Island brogues: musthave 2015. Alles over deze grijze River Island brogues: musthave 2015. Schoenen, brogues, platte schoenen en meer.

Stijl tip

Eigenlijk kun je deze stijlvolle brogues met allerlei kledingstukken combineren: een skinny jeans, bodycon jurkje of een lerenlegging – alles kan! Wij kiezen voor een leren skater skirt en een mooi omslagblouseje van River Island. Maak af met een mooie gouden ring en een witte blazer. Chique, maar door het leren rokje toch wat stoerder!

River Island brogues: musthave 2015. Alles over deze grijze River Island brogues: musthave 2015. Schoenen, brogues, platte schoenen en meer.