Zara gladiator sandalen lente 2015

Ook al is het buiten nog koud, wij op de redactie hebben zin in de zomer. Vandaar dat we voor jou een prachtige, zomerse sandaal uitlichten. Een echte musthave voor de fashionista die van budgetshoppen houdt en toch van schoenen die lekker luxe zijn. De ideale combinatie dus!

Nude beauties

De gladiator sandalen komen in een perfecte nudekleur. Ze kunnen hierdoor gecombineerd worden met superveel items! Van fris en kleurrijk tot donker en dramatisch. Voor Zara begrippen zijn de schoenen van een goede kwaliteit aangezien ze gemaakt zijn van 100% leer. Aan de achterkant zit een rits, wel zo makkelijk met aandoen! De prachtige sandalen zijn te koop voor €99,95.

Musthave: Zara gladiator sandalen. Alles over deze musthave voor 2015. Zara gladiator sandalen lente 2015. Nieuwe collectie voor de lente/ spring 2015. Shop nu.

Draag ze met

De echte trendsetter draagt deze sandalen in combinatie met simpele, legerkleuren. Zo sluit je look perfect aan bij een van de grootste trends van dit jaar: militaire invloeden. Ga voor dit shortje van de Zara, gemaakt van donkerbruin ribfluweel wat perfect past bij de nudekleurige schoenen. Te koop voor €25,95. De kleur die perfect past bij je de shorts is het groen van deze H&M blouse. Gemaakt van lekker luchtig materiaal en dus zeer geschikt voor de zomer. Te koop voor €19,99. Op het gebied van accessoires ga je voor een prachtige rugzak die naast comfortabel en praktisch ook erg tof is. Op je gezicht ga je voor deze vintageachtige zonnebril. Beiden komen van de Urban Outfitters en kosten je €39 en €25.

Musthave: Zara gladiator sandalen. Alles over deze musthave voor 2015. Zara gladiator sandalen lente 2015. Nieuwe collectie voor de lente/ spring 2015. Shop nu.

Tekst Max Herlings