Musthave: Calligraffiti heels van United Nude

Deze Calligraffiti heels van het futuristische label United Nude in samenwerking met de Nederlandse graffiti kunstenaar Niels Meulman zijn helemaal de bom! Deze high heels behoren tot de Limited Edition collectie van United Nude en zijn een echte aanvulling op de garderobe van een true Shoejunk.

Graffiti love

De Calligraffiti heel is verkrijgbaar in 3 kleuren: neon groen, zwart en off-white. De schoenen kenmerken zich door het gebruik van Calligraphy dat in de praktijk wordt aangeduid als visuele kunst door middel van schrijven. De letters zijn voorzien van een brede rand zoals dat bij het gebruik van graffiti het geval is. Deze fabulous high heels zijn gemaakt van leer met uitgesneden details door middel van de laser-cut techniek. Misschien moeilijk te zien, maar er staat in werkelijkheid ‘Unruly Shoe’.

Musthave: Calligraffiti heels van United Nude. Alles over de Calligraffiti heels van United Nude in samenwerking met graffiti kunstenaar Niels Meulman.

Met een hakhoogte van 13 centimeter is de Calligraffiti dus voor de ervaren hakkendraagster. Verkrijgbaar van maat 35 t/m 41 voor 440 euro. Online verkrijgbaar en via de winkels van United Nude!