Shoes & Boots: Blackstone Boots

Blackstone is in 1992 opgericht, een Nederlands merk ontstaan uit drie generaties van het familiebedrijf de Bruijn. Blackstone kan bogen op een familietraditie van vakmanschap. Blackstone gebruikt eersteklas materialen en heeft een eigen herkenbaar design. Dick en Wim de Bruijn zijn constant bezig hun merk Blackstone verder te ontwikkelen. Momenteel is men bezig klassieke ontwerpen een modern twist te geven, verjonging dus met een trendy look.

Als herinnering aan de start van het familiebedrijf door hun vader Adam de Bruijn wordt elke schoenendoos bedrukt met een huldeteken aan de oprichter van het bedrijf. Niet voor niets koos het Nederlandse bedrijf voor Hollandse gezichten. Model/ Presentator Arie Boomsma en actrice Hanna Verboom staan namelijk model voor Blackstone.

Ook over de grens zijn de schoenen van Blackstone niet onopgemerkt gebleven. In de V.S. zijn Blackstone Boots erg populair dankzij hun klassieke look met toch een jong uiterlijk. Blackstones zijn comfortabel en stijlvol, maar tegelijk ook heel draagbaar. Je kan ze bijna het hele jaar door dragen en zijn het goede loopschoenen.

Het zijn niet alleen de boots wat de klok slaat. Blackstone heeft ook een interessante collectie aan wedges, sport schoenen en casuals. Kijk eens op en www.blackstone.nl voor de collectie en waar je Blackstones kunt vinden in je buurt.