H&M premium quality boots 2014

Het is back to work! De scholen zijn weer begonnen en dagen van 9 tot 5 behoren tot de dagelijkse kost. Gelukkig betekent dat ook dat we weer kunnen vooruitblikken op een nieuwe frisse winter collectie. Zo ook bij H&M waar de uitbreiding van de schoenencollectie van start is gegaan! Deze enkelbooties behoren tot de herfst collectie van de Zweedse modeketen en we moeten zeggen: we love it!

H&M premium quality

Gespen, cut- out details en gevlochten leer: H&M speelt feilloos in op de laatste trends met deze stoere enkelboots. Gemaakt van premium quality en voorzien van een stevige hak, een statement maken was nog nooit zo makkelijk! Deze edgy laarsjes zijn voorzien van verstelbare riempjes met metalen gespjes aan de zijkant en heben een hak van 8 centimeter. Draag met stoere kniekousen, rokje en loose blazer voor een frisse herfst-look!

H&M premium quality boots 2014. Alles over deze H&M premium quality boots uit de herfst collectie  van 2014: black enkelbooties met gespen. Bekijk nu!

Prijs

Geen zin om de drukte op te zoeken, shop dan gewoon via de site. Deze enkelaarsjes zijn online verkrijgbaar bij H&M voor 79,95.

Beeld: H&M