In de mode 2013: Populaire schoenen van dit najaar

De winter is in aantocht en dat werkt aanstekelijk! Hoewel de meeste fashionista’s zich een weg banen door de bergen Summersale, staan in modeland alweer de nieuwste trends van het seizoen voor de deur. Zo ook op het gebied van schoenen. Een aantal schoenen trends hebben we al kenbaar gemaakt, maar mode is nooit over en altijd duiken hier en daar nieuwe musthaves op! Daarom alvast een kleine sneakpeak van wat je aankomend najaar nog meer kunt verwachten. Welke schoenmodellen zijn hot?

Bikerboots

Deze laarsjes waren vorig jaar ook al ontzettend populair, maar staan dit jaar net zo goed op de it-list. Alle grote designermerken hebben wel een bikerboot in de collectie. Ga voor Jimmy Choo of Marc Jacobs. Maar ook River Island, Zara (zie foto) en Sacha hebben ze in de collectie tegen een goedkoper prijsje.

De wintersandaal

Deze schoenen met een mannelijke touch zijn één van de najaar trends op het gebied van schoenen. De wintersandaal is divers, elegant en perfect voor naar het werk. Bij Zara shop je de wintersandaal chique in zwart.

In de mode 2013: De schoenen trends van dit najaar. Bekijk hier Schoenen in de mode 2013. Lees hier alles over de nieuwe schoenen najaar trends!

Second skin boots

Laarzen die aanvoelen als een tweede huid gaan we dit najaar veel zien. Subtiel maar tegelijkertijd ook voor de echte lefhebbers. Die van modehuis Celine zijn favoriet deze winter.

De over de knielaarzen

Stoere en sexy zijn laarzen tot over de knie. Draag met een trenchcoat en mooi jurkje. Onder andere gespot bij Chanel, Oscar de la Renta en Jimmy Choo.

De wegdeboot

Laarzen met een wedge eraan vast. Het moet niet gekker worden. Maar eerlijk is eerlijk: met deze laarzen maak je gegarandeerd een statement. Ook zitten ze comfortabel en loop je toch stabiel op hakken. Onder andere gespot bij Lanvin. 

Voor een uitgebreider verslag van de schoenen trends van 2013, klik hier.