Must go: Vogue Fashion’s Night Out!

Heb je toevallig morgen niks te doen en koester je een hevige liefde voor fashion? Bezoek dan Vogue Fashion’s Night Out, hét mode evenement van het jaar! Op 5 september is het weer zover en kun je genieten van heerlijke foods & drinks, muziek, prijzen en heeel veel fashion. Van de Dam in Amsterdam tot de überchique P.C. Hooftstraat, morgenavond kunnen fashionjunks hun hart ophalen!

Fashion, food & fun!

Vorig jaar werd de eerste Nederlandse editie gehouden van Vogue Fashion’s Night Out en met succes, want dit jaar vindt alweer de tweede plaats. In hartje Amsterdam kun je genieten van surprise events, bijzondere optredens, designs, unieke aanbiedingen, bites & champagne en natuurlijk nog MEER winkels!

Winacties

Om jullie nog gekker te maken, valt er tijdens de Fashion’s Night Out ook heel veel te winnen. Denk aan een klassieke trenchcoat van Burberry, een Guess cheque t.w.v. 150 euro en een tas van Laurèl.

Travel in style

Maar ook… Kun je je in stijl laten vervoeren door de pendelbusjes van Mercedes Benz en de yellow cabs van Tommy Hilfiger. Trek dus je allerhoogte hakken uit de kast, want lopen? Ho maar! Met deze luxe vervoersmiddelen kun je je verplaatsen tussen de events bij de Bijenkorf en het Vogue Warehouse. Goed om te weten: Er zijn twee oppikpunten. Uit- en opstappen moet bij de zij-ingang van de Bijenkorf op de Dam en voor de G-star-winkel in de P.C. Hooftstraat 24-28.  En niet te vergeten: De uitnodiging! Deze vind je in Vogue’s september nummer.