Hello Kitty Vans sneakers

Dat Vans vaker een samenwerking aangaat met andere merken zoals Walt Disney is bekend. Meestal rolt er een ‘limited edition’- collectie uit die binnen no time is uitverkocht. Om de dames en de little fashionista’s tegemoet te komen gingen ze een samenwerking aan met niemand minder dan Hello Kitty. De lieve poes die de harten veroverd van menig fashionista heeft blijkbaar ook het hart veroverd van Vans! Want het resultaat mag er zeker wezen.

Hello Kitty

Het succes van Hello Kitty is ongekend, geen wonder dus dat Vans in zee ging met de Japanse poes. De Hello Kitty voor Vans collectie bestaat onder andere uit schoenen, sportkleding en accessoires. Denk aan petten, sokjes en natuurlijk leuke sneakers! De kleuren rood en roze staan symbool voor de witte snoezige poes en komen dan ook terug in de designs. Wat de sneakers betreft kunnen de ladies kiezen uit high- en low top modellen. De girls collectie bestaat uit low top modellen en één knaller van een schoen namelijk een Super Hi sneaker. De sneakers zijn verkrijgbaar via Vans.com en beginnen voor dames vanaf $70 dollar omgerekend zo’n €52 euro en voor meisjes vanaf €31 euro.

Hello Kitty Vans sneakers. Bekijk hier de Hello Kitty collectie van Vans sneakers en ontdek er alles over. Fashionable en stylish zijn deze sneakers.

Sneakers voor de Ladies

Hello Kitty Vans sneakers. Bekijk hier de Hello Kitty collectie van Vans sneakers en ontdek er alles over. Fashionable en stylish zijn deze sneakers.

Modellen uit de Girls-collectie