Harrods opent Shoe Heaven schoenenafdeling

Shoeholics opgelet! Het betreden van de schoenenhemel ligt op slechts een uurtje vliegen. Het Britse warenhuis Harrods heeft namelijk een waar shoewalhalla geopend, die naar eigen zeggen één van de  grootste schoenenafdeling ter wereld is.

Shoe Heaven

Het is in ieder geval voor ons gunstiger om te gaan shoppen bij Harrods. De schoenenafdeling heeft een oppervlakte van 4000 vierkante meter en wordt door het warenhuis bestempeld als Shoe Heaven. Van stiletto’s tot sneakers, in de schoenenhemel van Harrods zullen de beste en mooiste schoenen te koop zijn. Van bekende designers tot upcoming merken, Harrods wilt met de Shoe Heaven de meest toonaangevende schoenenafdeling ter wereld worden.

Harrods opent Shoe Heaven schoenenafdeling. Alles over de Shoe Heaven schoenenafdeling van het Britse warenhuis Harrods in Londen. Lees er alles over.Harrods opent Shoe Heaven schoenenafdeling. Alles over de Shoe Heaven schoenenafdeling van het Britse warenhuis Harrods in Londen. Lees er alles over.

Brands

Het schoenenparadijs bevindt zich op de 4e etage van het warenhuis en telt 17 boetieks en collecties van 50 verschillende schoenenlabels. Denk hierbij aan Alaïa, Givenchy, Christian Louboutin, Lanvin, Michael Kors om er maar een aantal te noemen. Toch is Shoe Heaven niet de grootste schoenenafdeling ter wereld, deze staat nog steeds op naam van het Shoe Level District in Dubai. Daar worden maar liefst 250 merken aangeboden op een oppervlakte van 30.000 vierkante meter.

Shopping suites

Shoe Heaven is ontworpen door designer David Collins compleet met fluwelen lounge banken, privé shopping suites en marmeren vloeren. Zo kun je ook gebruik maken van experts en adviseurs die aanwezig zijn op de afdeling. Op deze manier wordt er een nieuwe experience gecreëerd: shoe shoppen was nog nooit zo leuk. Op naar Londen dus! Fyi: Je kunt ook online shoppen, dus zit een stedentrip er binnenkort niet in dan kun je altijd terecht op de online Shoe Heaven van Harrods!