Google Glass of de Smartshoe?

Hoewel de Google Glass nog niet te koop is in India, blijven ze op het gebied van technologie zeker niet stilzitten. Indiërs zullen namelijk de eerste ter wereld zijn die gebruik kunnen maken van een andere draagbare technologie, namelijk de smartshoe.

Smartshoe

Met de Smartshoe weet je precies waar je moet zijn en raak je nooit meer verdwaald. Hoe? Deze schoenen met bluetooth laten je via een app die verbonden is met Google Maps precies weten wanneer en waar je moet zijn door middel van trilling. Het is eigenlijk een navigatie systeem maar dan in je schoenen. Zo weet je precies welke stappen je moet ondernemen om op je bestemming aan te komen! Vertel je telefoon waar je naartoe wilt en laat deze gewoon in je zak of tas. Het getril in je linker- of rechterschoen zal je zorgeloos de weg leiden.

Google Glass of de Smartshoe?	Zal de Indiase Smartshoe de Google Glass verslaan? Een navigatiesysteem via je schoenen. Lees nu alles over de Smartshoe.

Wanneer?

De schoenen zullen vanaf september 2014 te koop zijn voor een bedrag meer dan $100 dollar. Hoeveel de Smartshoe precies gaat kosten is nog niet bekend. Zou dit nieuwe high tech speeltje de Google Glass kunnen verslaan?