Knee boots, herfst musthave 2014

Met de jaren ’70 als één van de invloeden voor aankomend seizoen zijn er typische items die niet mogen ontbreken in je garderobe. Een losvallende jumpsuit, flaphoed en flared corduroy broek zijn daar onder andere onderdeel van, maar ook een paar knee boots behoren tot de herfst essentials voor 2014.

Knee boots

Een hit in de seventies en straks ook voor het herfst/winterseizoen van 2014-2015: knee boots oftewel hoge knielaarzen. In de jaren ’70 een hit en gedragen door heldinnen als Brigitte Bardot en Jane Birkin. Deze iconische fashion musthave krijgt dit seizoen een moderne makeover en merken als Lanvin en Proenza Schoulder geven een fashionable draai aan dit 70’s item.

Knee boots, herfst musthave 2014. Alles over knee boots oftwel knielaarzen: een fashion musthave voor 2014-2015. Typisch jaren ’70. Lees alles hier.

Stijl tip 

Draag onder een klassieke trenchcoat, plissé rok en coltrui mét blote benen voor een pre-fall look. Perfect voor de overgang van de zomer naar de herfst, maar ook in de winter draag je je knee boots met een dikke winterjas en wollen maillot.