Musthave: Louboutin men spikes bootschoenen

Christian Louboutin, wie kent er tegenwoordig niet zijn rode zolen? En het Franse schoenenlabel blijft zich vernieuwen. De nieuwste aanwinst zijn deze Christian Louboutin Men Roller-Boat Spikes schoenen. Een paar slip-ons bezaaid met gekleurde studs. En ladies, deze zijn voor de heren!

Loubie love

Uniek, streetproof en een compleet nieuw design. Zoals we meestal verwachten houdt Louboutin van sky high. Niet voor niets zegt hij over zijn eigen stiletto’s: een vrouw moet op mijn schoenen geen haast hebben. Maar met de introductie van sneakers en andere flatjes lijkt Louboutin toch te bezwijken onder de platte schoenen trend van dit moment. Maar goed voor heren kan het eigenlijk ook niet anders!

Musthave: Louboutin Men spikes. Alles over deze musthave 2014: Louboutin Men spikes bootschoenen. Voorzien van de beroemde rode zolen. Shop ze nu!

Flat is the new black

Het draait allemaal om flat is the new black! Sneakers, brogues, loafers, sandalen you name it en we zien het verschijnen in het straatbeeld. Met deze luxe bootschoenen valt de designer dus zeker niet buiten de boot! Misschien een schamele troost voor de dames: er is wel een bijpassende tas. Een leuke His/Hers-look op z’n tijd is natuurlijk ook leuk!

Musthave: Louboutin Men spikes. Alles over deze musthave 2014: Louboutin Men spikes bootschoenen. Voorzien van de beroemde rode zolen. Shop ze nu!

Prijs

Maar denk maar niet dat een paar leren slip-ons voorzien van een rode rubberen zool niet kunnen tippen aan een paar Loubie pumps. De prijzen zijn net zo hoog! Voor deze rijkelijk versierde Louboutin Men Roller Boats betaal je €875 euro, absoluut geen koopje dus! Dus heren.. it’s up to you!