Get the look: Rihanna

Als iemand een uitgesproken stijl heeft dan is het Rihanna wel. Deze good girl turned bad weet maar al te goed hoe ze keer op keer een statement moet maken met haar opvallende looks & outfits. En één ding is in ieder geval zeker: Rihanna’s stijl is sexy, gewaagd maar bevat vooral een hoge dosis I don’t give a f*ck.

Rihanna & footwear 

Toch komt Riri ondanks haar niets verhullende kleding vaak wel stylish voor de dag en slaat ze zelden een modeflater. Wat betreft schoenen weet ze ook heel goed wat ze wil. Gemiddeld komt niet voor in Riri’s woordenboek, want ook haar schoenen zijn top of the bill. Rihanna is een fan van designer footwear en post regelmatig kiekjes van haar meest recente aankopen/ cadeaus. Nieuwste Chanel sneakers? Check! Prada knielaarzen? Check! Tom Ford gouden high heels? Check! Jaloers? Check!

Rihanna & Chanel sneakers

Rihanna is een grote fan van Chanel en wordt regelmatig gespot in diverse it-items van het Franse modehuis. Deze Chanel sneakers uit de lente/zomer  2013 collectie zijn een musthave voor vele shoejunks!  Dus ben je een ‘Get the look’- fan van Rihanna? Dan zijn deze sneakers echt wat voor jou! Helaas zorgt Chanel er wel voor dat niet iedereen kan rond paraderen in deze fabulous sneakers, tenzij je Rihanna heet natuurlijk. Deze Chanel sneakers kosten namelijk maar liefst 1400 euro! Niet voor ieders budget toereikend dus. En hoewel half Nederland zich maandelijks druk maakt over hoe ze de hypotheek moeten betalen, post Riri nog even een foto van haar nieuwste- 1400 euro- kostende Chanel sneakers. Ach ja, verschil moet er zijn!

Rihanna & Prada knee boots 

Op Instagram plaatste badgalriri onlangs een foto waarin ze niet meer dan haar Prada boots aanhad. Hoewel de meesten van ons niet naar de schoenen keken, zijn deze Prada knielaarzen voor vele fashionista een echte wannahave! Helaas zijn deze laarzen custom made voor Riri dus exact dezelfde laarzen zullen niet te koop zijn. Daarnaast is de kans ook heel groot dat we wel iets meer aantrekken dan Rihanna op deze foto.

Rihanna voor River Island

Dat Rihanna een eigen stijl heeft en zich kleed hoe zij dat wil, is niet onopgemerkt gebleven in de mode-industrie. Modeketen River Island ging onlangs een samenwerking aan met de Diamonds zangeres. Het resultaat? Een collectie geheel in de stijl van Rihanna. Denk gek, stoer, rock ’n roll, maar ze is vooral dicht bij zichzelf gebleven. Hierdoor creer je binnen no time verschillende échte Rihanna looks. Dus wanna get the look van Riri? Ren dan gauw naar River Island. Online bestellen kan ook. Succes!

Foto: Flickr