Musthaves 2013: Chanel espadrilles

Het Franse modehuis Chanel weet als geen ander hoe ze van iets simpels iets chique moeten maken. Dit jaar zijn de espadrilles aan de beurt en wij zijn fan!

Chanel Espadrilles 

Simpel en chique is hoe je de espadrilles van Chanel het beste kan omschrijven. Deze schoenen waarvan de oorsprong ligt in Spanje, zijn eigenlijk totaal niet fashionable. Maar Chanel weet natuurlijk als geen ander hoe je freak veranderd naar chic. Ze zijn een meester in het pimpen van de meest suffe items, dat bewijzen ze maar weer eens met deze espadrille. Vergeet sneakers, loafers en ballerina’s: ga deze zomer voor espadrilles! De espadrilles zijn voorzien van het bekende CC logo en hebben een zwarte neus. Hierdoor zijn ze ideaal te combineren met tal van looks en geven ze je outfit nét even dat extra’s.

Celebs

Ook de celebs zijn helemaal weg van deze luxe uitvoering. Onder andere Selma Blair werd al gespot met een paar Chanel espadrilles aan haar voeten. Maar ook op verschillende modeblogs is de espadrilles fever doorgeslagen. 

Prijs

Hebben? De Chanel Espadrilles zijn verkrijgbaar in leer, suède, satijn en katoen. Goedkoop is deze musthave niet! Voor een paar super de luxe Chanel espadrilles betaal je 321 euro. Niet goedkoop maar wel een tijdloos item en een plaatje in je schoenenkast!