Gespot: Men in heels

Zoals vele fashionlovers weten wordt vrouwen fashion tegenwoordig veel geïnspireerd door herenmode. Denk aan de komst van het vrouwenpak, boyfriend jeans en schoenen als brogues en loafers voor vrouwen. Inmiddels vinden wij dit de normaalste zaak van de wereld. Maar wat te denken van herenmode mét een feminine touch? Skinny jeans voor heren? We nemen aan dat vrouwen het mannelijke geslacht toch liever in iets lossers zien. En wat te denken van heren in crop tops of nog erger men in heels? Zie jij je man, vriend of lover daar al in lopen? Is de wereld daar klaar voor of gaat dat toch nét even iets te ver. Wie het weet mag het zeggen!

Men in heels

Toch denken heel wat designers daar anders over. Tijdens de Fashion Week in Berlijn wist designer Marcel Ostertag iedereen te shockeren. Hij droeg namelijk op de catwalk heels van 13 cm alsof het niets was! De meeste vrouwen houden het gezien bij 5 cm, maar Marcel niet. Om zijn lente/zomer collectie van 2013 te openen paradeerde hij in een rode chiffon jurk en een paar killer heels op de catwalk. Maar ook in andere outfits liet de designer zich van zijn beste kant zien. Ach ja het enige dat we hierop nog kunnen zeggen is: ‘’It takes a real man to walk in a women’s shoe’’.

Men in heels! Vind alles over men in heels en ontdek het hier! Maar ook alles over men fashion en herenmode lees je hier. Ontdek men in heels hier!

Crop tops voor heren?

Naast stiletto heels waaien ook heel wat vrouwen trends over naar de herenkleding. Neem bijvoorbeeld deze crop top voor heren gemaakt door het label Astrid Anderson. Je vraagt je meteen af: Waarom doen labels dit? De kans dat een groot deel van de mannelijke populatie een crop top aanschaft is namelijk zeer zeer zeer klein. Niet bepaald sexy of stoer. Zie jij je vent al lopen?

Man in panty?

Stiletto’s en crop tops het moet niet gekker worden? Zou je denken? Wat te denken van speciale panty’s voor mannen! Er zijn namelijk merken die panty’s op de markt brengen voor heren? Het Franse merk Gerbe is daar één van. Mocht je geïnteresseerd zijn: de panty’s zijn verkrijgbaar in Schaduw Zwart en Beige Dore!