Kate Moss’stijl: rock chique

Dat Kate Moss stijl heeft weten we en zij weet dat ook. Het 40 jarige topmodel weet maar al te goed wat haar wel en niet staat. En bovendien is ze uitgegroeid tot een waar stijlicoon over de hele wereld. Haar eigenzinnige rock star klassiekers gemixt met Saint Tropez chique blijkt een ware inspiratie te zijn voor menig fashionista.  Al meer dan 25 jaar weet ze ons te inspireren met haar edgy stijltje. Een aantal van haar looks onder de loep.

Rock chick

Kate heeft een opvallende stijl en is al jaren een trendsetter en fashion icoon als het op mode aankomt. Haar skinny jeans in combinatie met een stoer bikerjasje is één van haar kenmerkende outfits. Maar ook paradeert ze tijdens festivals in bohemien jurkjes en op Hunter boots gemixt met korte jeans shortjes.

Louboutin

Ook op het gebied van schoenen en accessoires weet Kate haar signature silhouet te complimenteren. Wat dacht je van haar statement sieraden, lange opgeknoopte zijden sjaals en haar Louboutin verzameling. Momenteel is ze fan van de nieuwste Loubie sensatie: de So Kate pump. Zal dat te maken hebben met de naam van de pump? Al met al weet Kate ons nog steeds te inspireren. Jong of oud, klassiek of casual: Kate’s stijl is een blijvertje en we hopen nog vele jaren te genieten van dit fashion icoon.