On trend: Moschino bucket bag

Op het gebied van schoenen hebben we al aardig wat musthaves onthuld. Maar hoe zit dat met de rest van de accessoires? Naast schoenen is die laaste genoemde natuurlijk het belangrijkste item voor het samenstellen van een succesvolle outfit! Schoenen en accessoires kunnen je outfit maken én breken dus investeren in deze twee items is key. Gelukkig helpen wij je daar een handje bij. Gespot en uitermate populair in modeland is momenteel deze bucket bag van Moschino.

Bucket bag

Deze ‘Drawstring textured-leather bucket bag’ van het Italiaanse modehuis is een echte musthave voor de true fashionista. Naast rugzakken zien we dit seizoen ook bucket bags opduiken. Net even wat stijlvoller dan de praktische rugzak en bovendien goed te dragen naar verschillende gelegenheden. Of je nou naar een feestje of etentje gaat, deze bucket bag komt altijd goed van pas!

On trend: Moschino bucket bag. Alles over deze geweldige Moschino bucket bag. Laat je inspireren en kies eens voor een andere tas. Ga voor deze!

Moschino

De bekende hardware letters van Moschino komen zowel op tassen als riemen en andere accessoires terug. Het is één van de trademarks van het modehuis en wordt al jaren gebruikt. Ook de bucket bag is versierd met het Moschino logo in hardware letters. Naast de letters is de tas voorzien van een snoer die je kunt aantrekken zodat de tas valt in het ‘bucket’ model. Perfect voor een off-duty look!

Kleuren

Dit design is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Denk aan basic wit en donkerblauw, maar ook rood en geel behoren tot het kleurenpalet. Meer weten? Bezoek dan de online shop van Moschino.

On trend: Moschino bucket bag. Alles over deze geweldige Moschino bucket bag. Laat je inspireren en kies eens voor een andere tas. Ga voor deze!

Prijs

Deze witte variant van de bucket bag kost €785 en is verkrijgbaar via Netaporter.com.