Chanel boots vs. Zara boots

Ladies herinneren jullie deze Chain boots nog van Chanel? Vorig jaar werden deze to die for laarzen geïntroduceerd op de catwalk van het Parijse modehuis winterseizoen 2013-2014. Bloggers als Kayture en Song of Style waren er natuurlijk als de kippen bij en showden deze musthave instant op hun Instagram page. Voor de meeste van ons onbetaalbaar, maar wacht… zien we daar nou een lookalike?

Zara

Juist ja, onze redding van dit seizoen is natuurlijk Zara. Dit seizoen heeft de modeketen namelijk in de TRF-lijn een paar lookalike Chanel Chain Boots in de collectie verwerkt. Oké, niet een echte 1-op-1 copycat, maar wel geïnspireerd op de stoere boots van het Parijse modehuis. Het prijskaartje? Slechts €89,95 euro! Vergeleken met die van Chanel dus een koopje aangezien die afgelopen jaar over de toonbank gingen voor een schamele €2.500 euro. Als dat geen besparing is van al je zuurverdiende centjes!

Chanel boots vs. Zara boots. Alles over de lookalike boots van Zara vs. de Chanel boots. Ken je de Chanel chain boots nog van 2013. Zara heeft ze ook!

Zara

Chanel chain boots vs. Zara 

Maar er zijn duidelijke verschillen tussen de twee, laat dat duidelijk zijn! De boots van Zara hebben een lagere hak en zijn voorzien van kettinkjes rondom de enkels. Bij de boots van Chanel is dat niet het geval. Daar reiken de kettinkjes tot aan de schenen en zijn er ook ketting-details rondom én op de neus van de laars. De boots van Zara hebben een vierkante neus terwijl de Chanel Chain boots een wat puntigere neus hebben. Het grootste verschil zit natuurlijk in de prijs en laat dat nou net voor ons het belangrijkste zijn!

jcrop-preview

Chanel vs. Zara (rechts)