Alexander Wang x H&M preview!

Om gek van te worden! Er zijn opnieuw beelden uitgebracht van de Alexander Wang en H&M collectie. Dit keer zijn het geen hints of celebrity snapshots. We hebben nu echte foto’s van de campagne zelf. 

Elle oktober

Deze beelden komen van het oktoberissue van Elle. Het model op de foto’s van Elle is Hanne Gaby Odiele. Niet alles wat het model draagt is van de H&M collaboratie: sommige items zijn ook van de T by Alexander Wang lijn. Op de onderstaande afbeelding zie je verschillende modellen in de kleding van Alexander Wang x H&M.

Alexander Wang x H&M

Ook de heren worden in het zonnetje gezet in Alexander Wang’s collectie voor H&M. Hieronder een preview van de herencollectie die te zien was in het GQ Magazine.

Rihanna NYFW

Eerder gaf H&M ook al beelden vrij. Daar zagen we de eerste look voor mannen. Ook zien we de top en legging die Rihanna laatst nog droeg. Kort daarna werden we gespamd met previews.

All black everything 

Alexander Wang gaat deze winter voor zwart natuurlijk. De ontwerper, die vaak in het zwart gekleed gaat, neemt ons mee naar zijn gymzaal waar hij sport en streetwear laat samensmelten. Er is niks liefs aan deze collectie, deze winter zijn we net zo koud als ijs.