Gabor schoenen: sneaker collectie 2013

Gabor schoenen AG gevestigd in Rosenheim in Duitsland is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige fashion schoenen voor dames. Kwaliteit en goede pasvorm en afwerking zijn de essentiële kenmerken van de Gabor schoenen. De fashion sneaker collectie van 2013 is wat dat betreft niet heel anders. Elegant, prachtig materiaal en een heerlijk pasvorm. Wij kunnen de nieuwe 2013 collectie wel waarderen.

Sneaker collectie 2013

De sneakers van dit jaar zijn anders dan anders. De essentie? Wellbeing en gezondheid voor de voeten en toch fashionable. Deze sneakers lopen werkelijk heerlijk. Ideaal voor een stedentrip naar Parijs, New York of Londen. Je kunt er eindeloos op lopen en dus shoppen!

Gabor schoenen: sneaker collectie 2013. Lees hier alles over Gabor schoenen en de sneaker collectie van 2013. Ontdek hier alles over Gabor schoenen.

De sneaker is er dit jaar in 2 varianten en in totaal in 4 kleuren die allemaal even geweldig zijn. De zwarte en rode sneaker zijn van zacht suède geitenleer. De blauwe en beige sneaker zijn van Nubuck leer. Dus voor elke shoejunk zit er wel een item tussen!

Gabor schoenen: sneaker collectie 2013. Lees hier alles over Gabor schoenen en de sneaker collectie van 2013. Ontdek hier alles over Gabor schoenen.

Deze sneakers zijn bij heel veel verkooppunten in Nederland te verkrijgen en kosten 119,95 euro.

Over Gabor

Het familiebedrijf Gabor bestaat al meer dan 60 jaar en wordt op dit moment geleidt door Achim Gabor (2de generatie). De hoge eisen die aan de kwaliteit worden gesteld zorgen ieder jaar voor een aansprekende collectie van zowel, sneakers, high heels, huis schoenen en zelfs tassen.