Fashion zomer 2013: Zara’s Romeinse sandalen

Na het zien van Tom Ford’s zomer collectie 2013 zijn ze ook bij Zara aan de Gladiator love geslagen.  De Romeinse sandalen zijn terug  van weggeweest en hoe! Bij Zara zijn schoenen geïnspireerd op de Gladiator stijl erg populair en dat tegen een leuk prijsje.  Zo shop je daar laarzen en sandalen in deze geweldige stijl. Benieuwd hoe ze eruit zien?

Gladiator laarzen

De schoenen bij Zara zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Denk kort en lange modellen en kleuren.  Wij vinden ze geweldig! Deze sandalen zijn één van de zomer trends van 2013 én een must voor je schoenen verzameling! Daarnaast zijn de sandalen te combineren met tal van kleuren en prints. Bekijk hier de verschillende modellen en misschien zit er voor jou wat tussen!

Sandalen met kruiselingse stroken

Deze sandalen ademen de Romeinse stijl door de kruiselingse stroken. De sandalen zijn verkrijgbaar in een mooie cognac kleur en zijn gemaakt van 100% leer. Hebben? De laarzen kosten slechts € 49,95.

Zomer 2013 trends: Romeinse sandalen bij Zara. Lees alles over de zomer 2013 trends. Ontdek Romeinse sandalen bij Zara hier. Lees hier alles over!

Kaki sandalen

Deze Gladiator sandalen zijn gemaakt van 100% leer en is uitgevoerd in een mooie kaki kleur. Prijs € 49,95.Zomer 2013 trends: Romeinse sandalen bij Zara. Lees alles over de zomer 2013 trends. Ontdek Romeinse sandalen bij Zara hier. Lees hier alles over!

Romeinse sandalen

Deze sandalen zijn iets hoger qua lengte dan de vorige twee modellen. Ze hebben een hak van 3cm en zijn ook gemaakt van 100% leer. Deze zwarte variant kost iets meer namelijk € 79,95.

Zomer 2013 trends: Romeinse sandalen bij Zara. Lees alles over de zomer 2013 trends. Ontdek Romeinse sandalen bij Zara hier. Lees hier alles over!

Festival look

Hoewel deze stijl laarzen met veel andere outfits te combineren is, zijn wij fan van de festival look. Gladiator sandalen worden naast Hunter regenlaarzen en Western boots veelal gespot op festivals. Ze staan leuk onder een kort jeans shortje of een mini skirt. Hierdoor worden deze laarzen extra geaccentueerd.