Fashion trends 2014: De 4 grootste trends op de Paris Fashion Week

De Paris Fashion Week is officieel voorbij. Uit alle hoeken van de wereld kwamen fashionjunks, stylisten, celebs en bloggers om de nieuwste collecties te bewonderen van aankomend voorjaar. Tout modeland trok erop uit en het was weer een inspirerende week van fashion, trends, maar vooral zien en gezien worden. Natuurlijk waren er ook een aantal trends te spotten en die hebben we voor jullie op een rij gezet. Benieuwd? Bekijk hier de 4 grootste trends voor de lente van 2014.

Nog even een korte opsomming:

Metallics

Metallics zijn nog steeds hot en worden in diverse kleuren en items een grote hit dit voorjaar. Onder andere gezien bij Lanvin, Givenchy en Saint Laurent.

Plooirokken

Plooirokken zijn één van de musthaves voor aankomend voorjaar. Van mini-tot maxirokken. Dit item mag absoluut niet ontbreken in je lentegarderobe. Gespot bij Céline, Rochas en Christian Dior.

Pop of colour

Op de catwalk barstte het van kleur, met name bij Chanel paradeerden modellen in kleurrijke outfits waar je gewoon vrolijk van wordt! Maar ook bij Miu Miu, Saint Laurent en Kenzo wordt het aankomende lente een regenboog aan kleur.

Wereldwijde invloeden

Veren, franjes en patronen afkomstig vanuit alle hoeken van de wereld. Denk aan invloeden uit India, Afrika en Zuid-Amerika, deze lente wordt er een ode gebracht aan de wereld als inspiratiebron. Onder andere gespot bij Valentino, Givenchy en Alexander McQueen.