Christian Louboutin schoenen: de Air Loubi slofjes

Wow! Dat we dit nog mogen meemaken: comfortabele schoenen van Christian Louboutin.

Flexibele ballerina’s 

Helaas zijn het geen echte flats en zijn ze dus niet geschikt om lange afstanden mee te lopen zoals bij brogues en loafers. Het ontwerp is een mix van een slof en een ballerina, het zijn dus eigenlijk slofjes. In dit geval dus luxe slofjes van Louboutin. Een doorbraak? Wij vinden van wel! Wij hadden -Louboutin kennende- namelijk ook wel sloffen verwacht met een hakje!

Christian Louboutin schoenen

Voor iemand die schoenen ontwerpt zonder te denken aan het praktische- en pijnlijke aspect (met als gevolg heel veel vrouwenleed), hield de ontwerper deze keer bijzonder veel rekening met onze voeten (en gevoelens). 

Reis Prijs

Voor 345 dollar (omgerekend zo’n €276,80 euro) zijn de Air Loubi reis slippers van jou. De slofjes zijn voorzien van een schattige strik. Het ontwerp is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: rood, lila, zwart, grijs en zilver. Natuurlijk zijn ze allemaal voorzien van een rode zool: het is tenslotte Louboutin. De schoenen zijn te koop in de winkels van het merk en natuurlijk online op christianlouboutin.com. 

Inspiratie 

Het merk beweert geïnspireerd te zijn door vrouwen die tijdens hun reis vaak verwisselen van schoenen, zodat de reis makkelijker en comfortabeler verloopt.  Christian Louboutin haakt daar op in door met een ontwerp te komen dat  luxe én comfort uitstraalt. How lucky are we?