3.1 Philip Lim: Ora over the knee boots

Ondanks het mooie weer is het toch echt herfst. En dan weten echte Shoejunks dat laarzen onmisbaar zijn. Dit is het moment van het jaar dat je met laarzen-en dan hebben het het over knielaarzen- een fashion statement kunt maken. Bloggers, stylisten en modellen gingen je al voor. En dat deed model Chrissy Teigen onlangs ook in New York. Ze werd gespot in deze geweldige Philip Lim Ora boots, kosten…..? 744 Euro. Maar laten we eerlijk zijn: dan heb je wel wat!

Over de knie

Chrissy ziet er zowel charmant als stoer uit in haar Philip Lim Ora knee boots. Dat komt door de gespen die achter de knieën vast gezet kunnen worden en het bovenste stuk van de laars dat met knopen is vastgezet aan het onderste deel. De laarzen zijn ‘ peanut-colored’  en hebben een opvallende blok-achtige hak die 90 mm hoog is. Chrissy bewijst maar weer dat over -the- knee- boots absoluut niet ordinair hoeven te zijn en prima kunnen in combinatie met een kort shortje!

Céline & Philip

Chrissy draagt haar knielaarzen los en in combinatie met een nonchalante-look . Zeker met die enorme Céline tas die dezelfde peanut-kleur heeft als de laarzen. En gezien het weer in Nederland zou de rest van de outfit ook nog prima kunnen. Kortom, wil je een statement maken dan mogen deze 3.1. Philip Lim laarzen niet ontbreken op je musthaves-list. Maar dan moet je nog wel even sparen want goedkoop zijn ze zeker niet!