Fashion trends 2013: Shwings

Shwings zijn de ultieme fashion accessoire voor al jouw schoenen. Geef jouw sneakers en veterschoenen de ideale touch met deze leuke musthave. Shwings zien eruit als vleugeltjes en zijn een perfecte decoratie voor alle soorten schoenen. Bevestig ze op een leuk paar sneakers en je bent ready to go!

Musthave 

Shwings passen op alle schoenen, maar ook veter- en klittenband modellen. Ook zijn ze super leuk voor kinderen. Zelfs de celebs zijn er dol op. Zo werd onder andere de dochter van Heidi Klum al gespot met een paar Shwings aan haar schoenen, maar ook de kinderen van Gwen Stefanie zijn dol op Shwings. Het leuke is dat deze musthave niet zo duur is, voor een paar Shwings betaal je 9,95. Ideaal dus om elke schoen op te pimpen! 

Shwings zijn verkrijgbaar in vele kleurtjes, maar ook is er rekening gehouden met de laatste trends. Zo is er een metallic variant (we love it!) en zijn er ook two tone varianten. Maar ook zijn Shwings verkrijgbaar in felle neon kleuren en tijger-, slangen- en zebraprintjes.  Voor de girls en fashionista’s zijn er ook schattige vlinders. Maar houd je van een stoere look? Dan ga je voor de metallic vleugeltjes. Super leuk dus om je dagelijkse schoenen af en toe te stylen met een paar kleurrijke Shwings.