Fashion trends 2013: Gucci loafers

Eén van de fashion trends van 2013: loafers zijn hip aankomende zomer. Met name Gucci loafers zijn erg populair. Het leuke is dat Gucci vanwege het 60-jarige bestaan van zijn loafers deze in verschillende kleuren uitbrengt! De Horsebit loafers- zoals het model heet- bestaat in 2013 al 60 jaar! Tijd voor een feestje dacht Gucci. En hoe kan je dat beter vieren dan met een uitgebreide en kleurrijke collectie!

De fashion trends 2013: Gucci loafers. Bekijk hier de fashion trends van 2013: Gucci loafers en ontdek de fashion trends van 2013 hier! Lees het hier!

Gucci lanceert verschillende kleuren loafers voor de zomer van 2013. Denk aan fel geel, royal blue, fel roze en groen. Voor iedereen is er wel een passende kleur. Deze signature loafers van Gucci werden ontworpen in de jaren ’50 en behoorden tot één van de favoriete schoenen van stijliconen als Jane Birkin en  Sophia Loren.

Prijs loafers

Hebben? De loafers van Gucci zijn allesbehalve goedkoop. Voor een paar fashiobale loafers van Gucci betaal je maar liefst €410. Als je deze pareltjes wil bezichtigen, neem dan even een kijkje in de Gucci winkel in Amsterdam aan de P.C. Hooftsraat of bij Paul Warmer. Natuurlijk zijn er ook betaalbare opties voor onze budgetproof fashionista’s. Kijk daarvoor even bij H&M, Zara en Sacha!