Falke maakt duurste paar sokken

Falke kennen we natuurlijk allemaal als de luxe sokken voor je voeten. Maar dat kan ook niet anders aangezien de sokken van Falke worden gemaakt van de beste materialen die je voeten beschermen en zorgen voor een goed voetklimaat. Met het gebruik van materialen als zijde, merino en kasjmier kun je dit label dus wel de crème de la crème onder de sokken noemen. En om dat gegeven extra kracht bij te zetten, bedacht Falke iets nieuws. Het merk heeft namelijk de duurste sokken ter wereld gemaakt! Met een waarde van 865 euro zijn dit de duurste sokken ooit!

De herensokken zijn gemaakt van Vicuña wol, een wolsoort afkomstig van een zeldzame lamasoort uit het Andesgebergte in Spanje. Vicuña wol heeft thermische kenmerken die geen enkel ander wolsoort bezit.  Deze wolsoort is de meest luxueuze ter wereld en is zachter, lichter en warmer dan elk ander soort. Vroeger werd dit materiaal alleen gedragen door royals.

De Bijenkorf

Hebben? De sokken zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam. Er zijn slechts vier paar beschikbaar.

Alles over Falke sokken. Lees hier alles over het chique en fashionable Falke sokken. Dit label heeft de duurste sokken ooit gemaakt! Al benieuwd?