Nicole Kidman rebels in nieuwe Jimmy Choo campagne

Nicole Kidman is met haar 46 jaar een rebelse babe in de nieuwe campagne van Jimmy Choo. Kidman die al enige tijd het gezicht is van het schoenenmerk showt in haar vierde campagne dat -onder het mom van- hoe ouder hoe beter zeker voor haar geldt. Want een ding is zeker naast de schoenen ziet de actrice er schitterend uit!

Nicole Kidman Jimmy Choo

De volledige campagne zal worden gelanceerd in Mei, we moeten dus nog even geduld hebben, willen we de campagne zien. Gelukkig heeft het schoenenmerk als een sneak peak uitgebracht van de campagne. Door haar warrige blonde lokken denk je in een flits dat je misschien kijkt naar actrice Sienna Miller en haar boho stijl look.  Voor de pre- fall campagne van het schoenenmerk draagt Nicole niets meer dan een witte blazer afgestyled met een paar Jimmy Choo’s natuurlijk.

Marlin Boots

In de campagne draagt ze een paar Marlin boots ter waarde van 780 euro en de Anna tas gemaakt van python voor een slordige 3000 euro.  De Marlin boots hebben een puntige neus met details van metalen gespen aan de zijkant van de schoen. De voorkant van de laars is versierd met een zwart wit printje, een typsich rock chick elementje waar we aankomende herfst niet omheen kunnen. Zullen deze laarzen het nieuwe it-item worden voor aankomend najaar?