De schoenenschool van Nederland: Dutch Shoe Academy

De Dutch Shoe Academy, misschien heb je hiervan gehoord maar misschien ook niet. Daar zal snel verandering inkomen, want naast modescholen als AMFI enTMO wordt de Nederlandse schoenenacademie steeds populairder. In RTL Boulevard werd al aandacht besteed aan deze creatieve school. Want het vak van schoenmaker behoort niet alleen meer tot Italiaanse en Franse vakmannen!

Op deze school draait alles om schoenen en leer je het vak van een schoenmaker in detail kennen. Dus ben je een echte schoenliefhebber en zou je hier je beroep van willen maken? Lees dan even verder.

De Dutch Shoe Academy is the place to be als je alles wil leren wat met schoenen en leer te maken heeft. Docenten zijn gespecialiseerd in leertechniek, schoenbewerking, pasvorm en schoendesign. Maar ook leer je als schoenmaker de traditionele en innovatieve technieken  op het gebied van ontwerpen, maken en herstellen , lederwaren en zadels,  pasvorm. Bovendien komt er ook een stukje ondernemerschap bij kijken aangezien je leert inzicht te krijgen in kenmerken van doelgroepen en markten voor verschillende schoenen.