Elisabetta Franchi | Nieuwe lente/ zomer collectie 2013

Een luxe yacht aan de promenade en een adembenemend uitzicht diende ter inspiratie voor de nieuwe lente/ zomer collectie 2013 van Elisabetta Franchi. Het high end Italiaanse Elisabetta Franchi verrast ons dit voorjaar weer met een prachtige collectie die iedereen versteld doet staan. De collectie die tijdens de Milaan Fashion week werd gelanceerd is geïnspireerd op  matrozen en de wel bekende yacht style. 

Zomer 2013

De zomer en lente van 2013 kan niet meer stuk! Dit jaar kunnen we gaan genieten van de kleuren zwart, marineblauw, room en de bekende horizontale streepjesprint.  De outfits zijn perfect om te dragen tijdens een uber chique feestje of een casual etentje met vrienden. 

Ook in dit jaar heeft Elisabetta Franchi weer de kenmerkende gouden details verwerkt in de collectie van 2013. Gouden sluitingen, knopen en kettingen zijn tot in detail prachtig verwerkt in de outfits.  Verder domineren in de zomer naast de matrozen look, de kleuren zwart en wit á la Coco Chanel. Het label brengt daarnaast ook zoals in elke collectie een extra opvallend kleurpalet met zich mee bestaande uit de kleuren aquamarijn, ivoor en nieuw: granaatappel. Tip: de mintgroene puntpumps met strik zijn een aanrader.

Maar ook terug van weggeweest is de flair pants. Met deze broeken voel je je even een Charlie’s Angel en waan je je terug in de jaren ’70. Elisabetta Franchi heeft wederom ook dit seizoen weer aan elk kledingstuk een andere dimensie kunnen geven.  Deze zomer staat elegantie en vrouwelijkheid weer hoog in het vaandel. We kunnen in ieder geval niet wachten tot de zon z’n eerste zonnestralen laat schijnen. Hier volgt alvast een voorproefje van wat je kan verwachten komende zomer!