Miu Miu glitter sneakers

Bling bling ladies opgelet! Vond je de sneakers van Shourouk helemaal geweldig? Dan zijn deze misschien ook iets voor jou! Een label dat namelijk ook kiest voor de glimmende kant is Miu Miu. Dat het modehuis van een hoge dosis bling houdt is geen geheim, we zagen namelijk al eerder kittenheels bezaaid met diamantjes erop. En nu komt het modehuis met een sneaker versiert met sprankelende glimmerts! Nieuwe musthave? We zullen het zien. Maar schoenen ondergedompeld in juwelen en fake diamanten kunnen geen kwaad toch?

Glitter & Glamour

Miu Miu staat inmiddels wel bekend om schoenen voorzien van een klein glimmend detail, en ook met deze Astro Running-sneakers komt dat weer duidelijk naar voren. Alhoewel, it’s not that little! De zijkant van de schoen zit vol met zwarte en zilveren (nep) diamantjes. 

Exclusief

Maar wie denkt dat deze sneakers op elke hoek van de straat te verkrijgen zijn, heeft het mooi mis! Een nadeel, deze Miu Miuutjes zijn maar in elf winkels wereldwijd te verkrijgen, waarvan de brandstore in Londen en The Level Shoe District in Dubai. Ze zijn dus erg exclusief, maar misschien kun je die oom die toevallig naar Londen gaat lief aankijken? De sneakers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren: drie daarvan hebben zwarte glitters en twee zilveren. De kleuren combinaties zijn goed gekozen! Zo is er een variant met een subtiele roze streep en onder de zwarte diamantjes schemert een bordeauxrode kleur door, misschien wel onze favoriet uit deze limited collectie.

Mix & Match

Sneakers behoren allang niet meer tot de fitness garderobe en worden dus ook in het dagelijks leven gewoon gedragen. Casual, sporty chic? Een aantal looks waar je deze Miu Miu sneakers heel goed bij kunt dragen.