Eerste schoen van SJP’s schoenenlijn bekend

In september 2013 kondigde SATC ster en schoenen addict Sarah Jessica Parker aan dat ze een eigen schoenenlijn zou ontwerpen. En gelukkig maar, want de eerste creatie is bekend en circuleert momenteel over het Internet onder menig Shoejunk!

Black simplicity

Het eerste ontwerp betreft een eenvoudige pump genaamd de Diana. Denk: zwart lakleer, een puntige neus en een asymmetrisch bandje voorzien van gouden gesp over de wreef die alles op z’n plaats houdt. Het is geen verrassend ontwerp, maar wel stijlvol, chique en tijdloos! Het design doet je denken aan de muiltjes van Manolo Blahnik, een schoenenlabel dat SJP’s karakter Carrie Bradshaw op de kaart zette tijdens Sex and the City. Deze pump kost  €268 euro.

Shoe lover

SJP weet wat echte vrouwen willen en met dit design laat ze maar weer eens zien dat ze oog heeft voor beautiful shoes. Vanaf eind februari zal de collectie te koop zijn via de webshop van de Amerikaanse modeketen Nordstrom.

Prijzen

Haar personage Carrie Bradshaw zei het al: ‘’I have this little substance abus problem…expensive footwear’’. En dat geldt niet alleen voor Carrie. SJP denkt er net zo over! Dit is de eerste schoen uit de collectie die bekend werd gemaakt, maar denk erom: de muiltjes van la Parker zijn allesbehalve goedkoop. Prijzen schommelen tussen de € 110 en € 290 euro.