Bally Everest boots

Vergeet je Uggs! En ga voor een geupgrade versie van een paar warme boots. Deze showstoppers van het Zwitserse merk Bally zijn gemaakt voor een ski vakantie of een sneeuwwandeling in de bergen. Want ook met temperaturen onder 0 mag je chique voor de dag komen en daar heeft Bally dé oplossing voor.

Everest boots

Deze sneeuw boots van Bally zijn gemaakt van een zeldzame bontsoort en zijn van top to bottom gekleed met dit zachte vachtje. Luxe, kwaliteit en design staan hoog in het vaandel bij het modehuis vandaar dat deze boots verre van goedkoop zijn. Deze Everest bont laarzen van Bally kosten €995.

 Bally Everest boots 2014. Bekijk hier de Bally Everest boots van het klassieke Zwitserse modelabel. Chique en elegant voor de sneeuw. Ontdek alles nu!

Over Bally

Schoenenlabel Bally werd in 1851 opgericht door Carl Franz Bally. Geïnspireerd door de souplesse en elegantie van een paar slippers die hij cadeau gaf aan zijn vrouw op een reis naar Parijs, ontwierp de ontwerper zijn eerste handgemaakte schoenen. Het resultaat? Een schoen met een verfijnd design die tegelijkertijd ook nog eens comfortabel waren. Een nieuw schoenenlabel was geboren en tegenwoordig is Bally een begrip in de mode met verschillende winkels wereldwijd, waaronder in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat.