Crocs krijgen een fashion makeover! Maar zou jij ze dragen?

Crocs hebben de status van meest geliefde of meest gehate schoenen ooit! You love them or hate them, maar nu komen ze met een geheel nieuwe collectie die in de verste verte niets weg hebben van de platte geperforeerde ziekenhuis-schoenen. De vraag is: Zou jij ze dragen?

Crocs en high heels?

Crocs komt met iets nieuws, namelijk de Stefano Furiani Collection. Een lijn bestaande uit torenhoge hakken, wedges, pumps, flatjes en ankle strap designs voor de zomer van 2014. ‘’Onze visie is om nieuwe verwachtingen te scheppen door verschillende materialen te mixen op een onverwachte manier”, aldus de R&D directeur van Crocs Italië.

Stefano Furiani shoes by Crocs

Iets nieuws

De Furiani collectie bestaat uit schoenen met een duidelijke definitie: een mix tussen kunst, innovatie en een artistieke impact. Maar de originele Crocs zullen niet helemaal verdwijnen aangezien er momenteel meer dan 300 verschillende stijlen zijn die wereldwijd worden verkocht in 90 landen. Of de Furiani collectie zal aanslaan is nog maar de vraag, want het imago dat Crocs heeft opgebouwd met hun felgekleurde multi- geperforeerde schoeisel zal nog lang blijven hangen in het hoofd van menig consument…