Doutzen Kroes nieuwe gezicht H&M

Na Beyonce heeft H&M niemand minder dan Doutzen Kroes weten te strikken voor de nieuwe campagne van de modeketen. Het Victoria’s Secret en L’Oreal model gaat de zomercampagne sieren van H&M.

H&M campagne

De foto’s voor de H&M campagne werden geschoten door niemand minder dan Terry Richardson. Voor de fotoshoot reisde Doutzen af naar het paradijselijke Mexico. ‘’Het was fantastisch! Iedereen die bij H&M werkt is zo aardig en ze gaven me meteen het gevoel dat ik helemaal bij de familie hoorde”, aldus Doutzen tegenover Vogue. Het contract met de megaketen is de kroon op het werk van de succesvolle Friezin.

Zomer 2013

De nieuwe zomercollectie van H&M zal bestaan uit crop tops, korte denim shorts met een hoge taille (vintage), felgekleurde badpakken, stoere high top sneakers en strandtassen. Vandaag plaatste Doutzen de eerste beelden van de campagne op Instagram en Twitter. De collectie is waarschijnlijk verkrijgbaar vanaf aanstaande donderdag. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en zijn benieuwd naar de collectie!

Victoria Secret

Dat het Doutzen is gelukt dit contract af te sluiten met H&M is bijzonder. Dit omdat ze als Victoria’s Secret Angel aan een bepaald contract vastzit. Andere Angels mogen dit namelijk niet. Maar het is Doutzen toch gelukt! Chapeau!

Bron: Instagram