Metallic fashion trend 2014

Vergeet glitters en pailletten! Het voorjaar staat in het teken van kleurrijke en moderne metallics. Gespot op de catwalk: van jurkjes en jasjes tot accessoires en schoenen. Met name op het gebied van die laatste wordt er flink uitgepakt. Denk pumps, kitten heels, flatjes en peeptoes. De lente van 2014 zien we metallics in diverse tinten en kleuren voorbijkomen.

Metallic

Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. Goud, zilver maar ook pretty pastels als blauw en poederroze komen voorbij. Het aanbod is breed en divers, dus keuze zat! Dit seizoen mag een metallic tintje in je schoenenkast zeker niet ontbreken! Modehuizen als Jimmy Choo, Gucci, Fendi en Saint Laurent hebben het high- tech glimmertje volledig omarmt en lanceren deze aankomend voorjaar volop!

Metallic fashion, trends 2014. Bekijk hier de metallic fashion trend 2014. Metallics zijn hot en hoe! Ontdek hier alles over de lente trends van 2014.

Overdag

En wie denkt dat je alleen ’s avonds mag ‘shinen’ heeft het mis. Ook overdag geldt ‘shine bright like a diamond’. Combineer metallic met verschillende materialen en stoffen voor een extra dynamisch effect. Hou je van all the way? Dan is een metallic outfit natuurlijk aan jouw besteed.