High Heels: Karen Millen vs. Jimmy Choo

Na Zara, River Island en Asos.com zijn ook muiltjes van Karen Millen gespot die wel heel veel weg hebben van een bekend schoenenlabel. Jimmy Choo lijkt een grote inspiratiebron te zijn geweest voor het Engelse vrouwenlabel Karen Millen. De zwarte pumps van Karen Millen lijken namelijk eng veel op die van Jimmy Choo.

Karen Millen jurken

Hoewel Karen Millen geen goedkoop merk is, lijkt het toch inspiratie te halen uit merken die nóg duurder zijn. De jurken van Hervé Leger bijvoorbeeld die beginnen vanaf 800 euro waren bij Karen Millen te krijgen voor een veel betaalbaarder prijsje. Deze jurken van Karen Millen kenmerkten zich net als die van Hervé Leger compleet door de elastieke banden. Een handelsmerk van Hervé Leger. Maar Hervé Leger is niet het enige label die de revue passeert bij Karen Millen. Ook schoenen van het merk lijken niet van eigen ontwerp te zijn.

Jimmy Choo high heels

De kanten peeptoe van Karen Millen heeft ontzettend veel overeenkomsten met de Kershaw van Jimmy Choo. Het model van Jimmy Choo kenmerkt zich door het gebruik van kant, steentjes en torenhoge high heels. Bij Karen Millen is dit ook het geval. Toch heeft Karen Millen een eigen draai gegeven aan het ontwerp. Het verschil met de high heels van Jimmy Choo is namelijk dat Karen Millen’s model een peeptoe heeft en meer glitters. Aangezien het model van Jimmy Choo –ondanks de prijs van 1275 euro-overal was uitverkocht, bleek er een vergelijkbaar model in de schappen van Karen Millen te liggen. Met een prijs van ‘slechts’ omgerekend 185 euro ben je de gelukkige van een paar ‘inspired Jimmy Choo heels ’ van Karen Millen.

High heels: Karen Millen vs. Jimmy Choo. Bekijk hier de high heels van Karen Millen en Jimmy Choo. Wat zijn de verschillen tussen deze high heels?High heels: Karen Millen vs. Jimmy Choo. Bekijk hier de high heels van Karen Millen en Jimmy Choo. Wat zijn de verschillen tussen deze high heels?