Do of don’t: Plateau sneakers

Het nieuwe seizoen is aangebroken en daarmee zien we ook een groot aantal nieuwe schoenentrends opduiken. Wat dacht je van de eindeloze bandjes, sandalen, cut out boots om er maar een paar te noemen. En niet te vergeten onze klassieke brogues, loafers en eyecatching hakken. Het is een feest o het gebied van schoenen en soms lijkt ’t erop dat ze van gekkigheid niet iets nieuws weten te bedenken. Toch weten ze ook in de schoenenmode steeds te vernieuwen. Al gehoord van dé plateausneaker?

Jaren ’90

Kent iedereen die hakken van de Spice Girls nog uit de jaren ’90? Hakken met immense plateau hakken! Destijds een hype, maar dit seizoen lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Het enige verschil? Geen killer heels, maar killer sneakers! Juist ja, sneakers, met een plateau lijken langzamerhand steeds meer en meer in het straatbeeld te verschijnen. En dan hebben we het niet over de wedge sneaker!

plateau sneakers

Plat(eau)

Sneakers op een verhoging, het lijkt de nieuwste rage te zijn in schoenenland. Maar of sneakerliefhebbers ook zo gecharmeerd zijn van dit item is nog maar de vraag. Toch lijken fast fashion ketens als H&M vertrouwen te hebben in dit alternatieve schoentje. Maar ook bij Primark en Topshop lijken ze de plateausneaker eindelijk te hebben geaccepteerd. Benieuwd naar de designs? Bekijk hieronder een aantal exemplaren van H&M.

Do of don’t: Plateau sneakers. Lees hier alles over deze nieuwe trend die opduikt in de mode: Plateau sneakers. Wat vind jij van deze schoenen.