Gespot: Nike R.T. Air Force 1 Collection

Eerder schreven we al over de samenwerking tussen Nike en Givenchy’s creatief directeur Riccardo Tisci. Maar nu zijn eindelijk de eerste beelden bekend van een aantal designs uit de collectie! Van low tops tot kniehoge modellen, maar één ding hebben deze allemaal met elkaar gemeen: het betreffen allemaal sneakers. Voor Nike ging Riccardo helemaal los, het resultaat? Een kleurrijke sneaker collectie met een hoog hebben-hebben en nog eens hebben-gehalte!

Sneakers zijn hot!

Sneakers zijn dé schoenen van het moment! Op de catwalk van Chanel zagen we sneakers onder elke outfit terugkomen en ome Karl hees zijn muse Cara Delevingne in een bruidsjurk met daaronder??? Juist ja, een paar stijlvolle sneakers!

The Nike R.T. Collection

De samenwerking tussen Nike en Givenchy’s brein komt dus mooi uit! Riccardo heeft altijd een passie gehad voor casual footwear. Door de samenwerking met Nike kan de designer dus precies laten zien wat zijn visie is van fabulous footwear. De ontwerper nam de klassieke basketbal sneaker van Nike onder handen en stook deze in een nieuw jasje á la Riccardo. 

Old skool

Blijkbaar zijn old skool sneakers helemaal terug van weggeweest, want ook Adidas keert terug met zijn legendarische Stan Smith sneaker.